keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Budjettiruokaa ja turhia toiveita

Jopas oli pääsiäinen, vauhtia ja vaaratilanteita. No ei nyt sentään, mutta menoa kyllä oli. Lauantaina kävin toisilla treffeillä, kyllä juuri sen edellisen kanssa. Kävimme syömässä, ja päädyimme sitten lopulta pelaamaan Trivial Pursuitia. Ilta oli todella mukava, ja alan olemaan sitä mieltä että kyseisessä tytössä todella on potentiaalia. Näemmekin itseasiassa tällä viikolla uudestaan.

--
Kela muisti pienellä rahatoimituksella, jolla en saanut edes maksettua kokonaan omaa osuuttani vuokrasta. Jep jep. Rahaa jäi vielä ylikin 7 euroa. Lupaan etten käytä kaikkea kerralla...

No, kyllä se aurinko joskus tänne risukasaankin paistaa! Tänään tuli hyviä uutisia, minut kutsuttiin perjantaiksi työhaastatteluun. Puhelun perusteella voisi jopa kuvitella, että on varsin hyvät saumat vielä se paikka saadakin. Ja jos haastattelu menee hyvin, on siitä hyvä jatkaa Helsinki Beer Festivalille, jonne menen kantapubin kutsuttuna edustajana. Hahah! On hyvä olla alalla paljon kavereita, niin voi pyytää kutsuja tuollaisiin. ;)

--

Nyt jauhelihaostoksille. Koska lupasin etten käytä koko 7 euroa kerralla, teen päivälliseksi Makaronimössöä. Kyseessä on premium-tason herkkuruoka suoraan... persaukisten keittokirjasta.

  • Jauhelihaa
  • Makaroneja
  • Taco-maustetta
  • Sipuli
Jauheliha ruskistetaan sipuleiden kanssa ja sekoitetaan keitettyjen makaronien sekaan. Taco-mausteen itse lisään jo jauhelihan sekaan, mutta en usko että sillä on vaikutusta lopputulokseen. Lopuksi kaikki pyöritellään kattilassa sekaisin ja nautittaan ketsupin kanssa. Sekaan sopii hyvin myös porkkana, paprika, valkosipuli tai se mitä kaapista löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti