perjantai 5. maaliskuuta 2010

No ei mitään uutta tästä päivästä, mikään ei ole muuttunut.

Mutta! Sain kaverilta meilillä jotain vanhoja kirjoituksiani, onneksi olivat salasanalla suojattuja, eikä kaveri enää muistanut sitä. No kuitenkin, nauroin itse ihan kippurassa mitä olen 10 vuotta sitten voinutkaan kirjoittaa. :D  Kaiken lisäksi kun olin viikko sitten sen entisen entisen entisen kanssa istumassa muutamalla, niin hän kertoi että tallella on kuulemma 2000 sivua jotain kirjoittamaani scheissea. No kyllä niin teen, laitan tämän tekstin loppuun pienen lainauksen siitä vanhasta kirjoituksesta. :D

(Nyt jätin hetkeksi tämän kirjoittamisen, ja luin mitä olen silloin kirjoittanut, enkä enää tiedä kehtaanko laittaa sitä tänne)

Nyt ei sitten saa nauraa! Seuraavat rivit ovat nuoren miehen ensi askelia tuolla saralla! :D

"Vasta myöhemmin tajusin kuinka masentunut olin noihin aikoihin, muistan todella hyvin sen kun lähdin ulos Malminkartanoon jätemäelle. En tehnyt siellää mitään, istuin vain ja katselin kun koko kaupunki levittäytyi ympärilleni. Kaupungin valot loistivat illan pimennossa kaikkina kuviteltavissa olevilla väreillä. Tämä antoi toivoa."
- Mr X 90-luvulla Mutta kaikesta huolimatta pizzasta tuli hyvää, ja se aina nostattaa omaa tunnelmaa. Naapurikin sanoi, vielä pizza-alan ammattilaisena, että oli todella onnistunut. Tein tänään taikinan vähän erilaisella näkemyksellä. Käytin veden sijasta pelkästään maitoa, ja toimi todella hyvin! Mutta joo, laitetaan siitäkin vielä kuva. Täytteiksi tuli tomaattikastike, juusto, sipuli, paprika, tomaatti, pepperonimakkara, chili, juusto, juusto, juusto, juusto, juusto, oliiveja, pepperonipalkoja. Eikai muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti