keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Suihkumietiskelijä

Olin aikaisemmin kirjoittanut luonnoksen aivan eri aiheesta, mutta kävin tuossa kuumassa suihkussa, ja sen jälkeen se ei enää tuntunutkaan peiton alla hyvältä idealta. Ajatus oli että olisin alkanut jo nukkumaan, mutta tuli joku ihmeellinen jälkihiki/-kuumuus suihkun jälkeen, joten tulin vielä hetkeksi tähän olohuoneeseen istumaan.

Se mikä siinä suihkussa oli muutenkin ihmeellistä, kun siellä pohdiskelin taas asioita. Olen siis semmoinen suihkumietiskelijä, saatan istua siellä kuuman veden alla loputtomiin. No kuitenkin, kun olin päivän lukenut työkkärin papereita ja käynyt netin selaamassa puhki aiheesta, mieleeni tuli salaman lailla jostain semmoinen että minä en ainakaan passivoidu. Tai ainakaan enempää kun olen tähän mennessä passivoitunut. Joku oli jossain kirjoittanut että päivässä pitäisi olla rutiineja, päätinkin siellä suihkussa että ensimmäinen tämmöinen voisi olla aamulenkki huomenna. Ja ylihuomenna. Ja sitä seuraavana päivänä. Mutta ei joka päivä, en nyt kuitenkaan halua piiskata itseäni. Mainitsin siitä Puhille ohimennen, jopa vielä hieman vitsillä, ja sain varsinaisen naurun remakan molemmille aikaan. Siksi päätinkin että se saa alkaa huomenna. :D 

(Ylempään semmoinen huomio että se toinen asukas on tästä lähtien Puh. Toinen asukas tai jokin vastaava kuulosti itselle niin dorkalta)

Ja toinen minkä päätin myös. Tai sen päätin jo toissapäivänä, oli se että tämä viikko saa olla nenänvalkaisu viikko. Ja sitä jatketaan niin pitkään, no niin pitkään kun sitä tulee jatkettua.

Mutta näillä mennään peiton alle tuhisemaan. Öitä.

Edit:
Niin ja Puhihan tietysti tulee siitä, että kuka voikaan olla söpömpi ja sydämellisempi kun Puh. Ja kaiken lisäksi minutkin itsenikin löytää kyseisistä hahmoista: :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti