torstai 4. maaliskuuta 2010

Tavoitteista ja opintotuesta

Eilinen uskon puute meni ohi onneksi yhtä nopeasti kun tulikin. Kävin huvikseni selailemassa tänään muutama deittisivustoa, ja huomasin että valtaosassa ilmoituksia haettiin erittäin päämäärätietoista, akateemista, varakasta sekä muutenkin täydellistä unelmien poikamiestä. En taida vastata ilmoituksiin, taitaisi olla aika onnettomat saumat. ;)  Itse tyydyn elämässä varsin vähään, pidän tavoitteeni matalalla, jolloin on edes etäisesti mahdollista että saan ne toteutettua. Nyt voisin asettaa tavoitteekseni sen että voin joku päivä tulevaisuudessa katsoa taaksepäin ja hymyillen todeta itselleni että tulipahan tuokin paska käytyä läpi. :)

Tänään oli tuolle toiselle asukkaalle tullut todella hyviä uutisia, tai niitä on viime aikoina tullut muutenkin varsin paljon. Toivottavasti ei johdu minun dumppaamisesta(heh). Mulla on tuolla kaapissa skumppaa, joten ehdotin että illalla juhlistamme hyviä uutisia skumpalla.

Olipa muuten mieltä nostattavaa kun opintotuki tuli. Jäi vuokran jälkeen pari kymppiä. Tosi kiva. No en taida maksaa sitä puhelinlaskua sitten vielä. Alkaa vaan vahvistumaan se tunne että, toi koulu saa nyt jäädä, ja työt kutsuvat. Taidankin itseasiassa huomenna tallustella työkkäriin. . .

2 kommenttia:

  1. Mites ajattelit tuhlaa sen parikybäsen?

    VastaaPoista
  2. Hahah! Kylläpä tipahdin kun luin Jenni sun kommentin. En ole vielä päättänyt sen sijoitusta. Tämä on tavallaan aika vaikea paikka, koska periaattessa pitäisi bussilippu ostaa, mutta ei tekisi mieli käyttää viimeisiä rahoja siihen. :D

    Naapurin kanssa suunniteltiin että tehtäisiin pizzaa tänään, joten siihen varmaan menee puolet siitä... :D

    VastaaPoista