tiistai 23. maaliskuuta 2010

Voi pojat

Kävin eilen taas TE-toimistossa pyörähtämässä viemässä hieman papereita ja setvimässä asioita. Käynti oli sinällään varsin positiivinen, että sain puhtaan työvoimapoliittisen lausunnon, joten saan vihdoin KELA:lle kiikutettua päivärahahakemuksen. Tämän jälkeen virkailija totesi että työn löytäminen on kuitenkin minusta vain kiinni. No kenestä se sitten olisi kiinni? Pyhästä hengestäkö? Lopuksi se sitten vielä löi tumppuun muutaman työhönosoituksen, joista toinen oli varsin varteenotettava keittiötyö. Mutta se toinen, voi morjens, miksi se edes alkaa ehdottelemaan mulle paikkaa jossa vuorot alkavat 06:00 aamulla, ja mulla on reilusti yli tunnin työmatka....? Tähän siis vielä tarkennuksena, että se tiesi oikein hyvin että mulla ei ole autoa saati ajokorttia.

Koska olen ollut viime aikoina niin kiltisti, niin yritin eilen ja sunnuntaina asennoitua normaaliin Kallion työttömän arkeen ja lähdin molempina iltoina kaverin kanssa pelaamaan biljardia laadukkaaseen olutravintolaan. ;)

Tänään on illalla treffit. Kyllä! Mä päätin että olen aikani odotellut, ja nyt sitten on aika sille että alan katselemaan muualta. Kyseessä on varsin söpön oloinen nuori nainen. Hieman itseä vanhempi, mutta nuori, koska olenhan itsekin ikinuori. :)

Täytyy muuten jatkaa vielä hetken tota treffijuttua. Netti on kyllä aivan kummallinen juttu, mulla ei ole mitään ilmoitusta missään, vaan jokunen valokuva muutamassa palvelussa. No tietysti niissä lukee että olen sinkku, mutta yhteydenottoja on tullut aivan valtavasti. Ainakin 25 kappaletta, ja miltei päivittäin tulee lisää. Hmmm. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta varsin inspiroivaa se kuitenkin on. Kiitos! ;)


X

1 kommentti: