tiistai 9. maaliskuuta 2010

Työkkäristä

Kävin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni työkkärissä. Tavallaan kokemus oli positiivisempi kuin olin odottanut, mutta tavallaan en kyllä yhtään ihmettele miten jotkut passivoituvat täysin tuon "pyhän kolminaisuuden" edessä. Eli työkkärin, sossun ja kelan.

No joka tapauksessa virkailjatyttö oli ihan menevä,  ei missään nimessä rento, mutta ei kyllä mikään hitsaajakaan. Kun keskusteltiin siitä millaista työtä etsin, oli tyttö tosin hieman ihmeissään kun olin klikkaillut sinne isot listat eri töitä ja ammatteja. Enkä edes ollut kranttu vuorotyön suhteen. No ehkä siellä valtaosa asiakkaista on varsin kranttuja, ja osa ei varmaan edes halua löytää töitä.

Miten tässä tilanteessa voisi edes olla kranttu? Toisaalta voisin kyllä harkita myös valelääkärin uraa. Ähh, ei sekään onnistu. Olen ihan supliikki kaveri, mutta en niin supliikki, että voisin näytellä lääkäriä. :D

3 kommenttia:

  1. Aijai sitä ollaan niin nirsoja ettei valelääkärin ammatti kelpaa.

    VastaaPoista
  2. Luulisi että tuolla asenteella löytyy duunia. Pidän peukkuja :)

    VastaaPoista
  3. Todellinen syyhän Jenni tietysti oli se, että työkkärin listoja ei selvästi oltu päivitetty, koska valelääkäriä ei sieltä löytynyt. ;)

    VastaaPoista